VELKOMMEN
Vi prøver at bevare fortidens underholdnings maskiner til fremtiden og fortælle mere om dem, så de næste generationer, kan få glæde af dem.
Her på siden kan du læse lidt om maskinerne, se hvilke vi har selv og se hvilke arrangementer vi har været ude til.

Skulle du ligge inde med en maskine, som du har lyst til at donere til vores "museum" så tager vi imod med kyshånd. Vi betaler selvfølgelig forsendelsen eller afhenter selv, hvis det er muligt. Det skal helst være en vi ikke har i forvejen (Se Vores Samling), det gør ikke noget den ikke virker eller trænger til en rengøring, det hygger vi os med at gøre noget ved :-)

Vi er i gang med en ny hjemmeside, så der sker ikke så mange opdateringer herinde, men følg os på Instagram eller Facebook og se hvilke sjove og spændende ting vi finder.

Vores mission

- At indsamle og bevare gamle konsoller og spil.
- At deltage i relevante arrangementer og udstille vores konsol samling, samt lade folk prøve at spille.
- At øge interessen for at bevare fortidens underholdning til fremtiden.
- At på et tidspunkt kunne oprette et museum med konsoller og spil.

SCI-FI CON 2022

Kom og besøg vores stand og deltag i vores Mario Kart turnering

Tjek billederne fra sidste årets SCI-FI CON i Randers 
Klik her

VI VAR TIL STEDE...

til Sci-Fi Con 2017 - 2018 - 2021

hvor vi havde vores hjemmelavet arkade maskine med, samt andre ældre maskiner. Det var sjovt at se de voksne gå i barndommen igen.

FÅ OS UD TIL DIN MESSE

KOMMER SNART

Vi har en Xbox 360 butiksstander, som vi planlægger at gøre klar til at man kan leje den til et arrangement eller en fest, det bliver dog kun i det nordjyske pga. levering osv.. Mere om det senere.

Sidste Nyt

ER GODT NYT

Der er kommet billeder fra årets Sci-Fi Con i Randers - Se under Arrangementer

Under årets Sci-Fi Con, fik vi fingre i et par nye gamle maskiner. Det er en Commodore Vic20 og en Atari XE. Der vil komme billeder af dem senere. Atarien trænger til en gang rengøring, så der vil nok komme en artikel om den proces.

Køb Retro

WTSRETRO

En genial side, hvis du samler på spil og konsoller. Her finder du alt fra spil, konsoller, film, musik og merchandise også spil til nyere maskiner, samt tilbehør. Er et besøg værd.

BOZZ

Her er endnu en rigtig god side for samlere af spil og konsoller. Du finder et rigtigt stort udvalg af diverse maskiner og tilbehør.

NintendoPusheren

Her er endnu en rigtig god side for samlere af spil og konsoller. Du finder et rigtigt stort udvalg af diverse maskiner og tilbehør.

DONER

Vi arbejder på at udbygge samlingen..... 

Læs mere...